Hogyan lett elegük a pártoknak Nagy Jánosból?

Kíváncsian várjuk a NAGY bejelentést arról, hogy nem kapott logót senkitől, hiába kilincselt mindenütt!

Nagy János polgármesternek „nem kellenek” a pártok, amelyek 2019-ben a székébe emelték (szám szerint 6), és amelyek még a 2021-es, elbukott előválasztáson is támogatták (szám szerint 7). Így jár az, aki nem a politikai tisztesség útját rója – megfagy körülötte a levegő.

Kevés olyan hely van az országban, ahol az ellenzéki pártok egyike sem ad logót egy 2019-ben ellenzékiként győztes polgármesternek. Az egyik ilyen település Szigetszentmiklós. A pártoknak elegük lett abból, hogy Nagy János az ellenzékiséget megcsúfolta, amikor összeállt a Fidesszel, és az ellenzéki képviselők pozícióit odaadta a Fidesznek és a puccsistáinak, a város lakóit pedig folyamatosan fosztogatja, amikor a beszerzési gumiszabályokat kihasználva a haverjainak juttatja a zsíros megbízásokat. A TESCO ügyében tett lemondó nyilatkozatával pedig végképp hitelét vesztette.

Nagy János logóért házalt a Jobbiknál, de logót nem, csak kampányfőnököt kapott a mára a Fidesz fiókszervezetévé vált párttól. Az MSZP-nél és a DK-nál is próbálkozott, alig néhány hónapja az MMM-es, az előválasztási időszakban karambolozó (emlékeznek, 18 millió forint és szavazólapok borultak az útra) Barta László kérte a DK vezetésétől, hogy Nagyot támogassuk az önkormányzati választáson.

Igen, Nagy a DK-tól kért támogatást, jól olvasták!

Barta édesanyja ma kommunikációs tanácsadást nyújt Nagy János részére – ez havi 200 ezer forintjába kerül a miklósi adófizetőnek 2023. július 1. óta. Nagy eredménytelenül dörgölőzött a Politikai Hontalanokhoz is, ide is hívta őket magához egy közös videófelvételre, ahonnan udvariatlan házigazdaként 5 perc után távozott.

—————————-

Ha Nagy János pártos lenne, az első korrupciógyanús, baloghutas próbálkozásánál etikai eljárás indult volna ellene, és a széles nyilvánosság előtt zárták volna ki. Mivel nem pártos, a bokszoló haverja, Balogh György 500 milliónál is nagyobb értékű útépítési és -karbantartási megrendeléshez jutott.

Ha Nagy János pártos lenne, kapna a pártjától szakmai tanácsot, hogyan NE tegye Szigetszentmiklóst murvalerakattá. Mivel nem pártos, marad nekünk a murva mint városfejlesztés, legalábbis június 9-ig.

Hogyan lett elegük a pártoknak Nagy Jánosból?