Büszkén jelentem be induló csapatomat!

Polgármesterjelöltként a közelgő választásokra olyan lokálpatrióta csapattal készülök, melynek tagjai nem csak lelkesek és aktívak, de nagy tapasztalattal is rendelkeznek egy-egy kulcsfontosságú szakterületen. Leendő önkormányzati képviselőink hitelesen és szakértő módon fogják képviselni az önkormányzatban a lakosság érdekeit, legyen szó gyermekvédelemről, zöld ügyekről, az idősek és szociálisan rászorulók problémáiról, egészségügyi ellátásról vagy a környezetterhelő beruházások Szigetszentmiklóstól való távol tartásáról.

Büszkén jelentem be induló csapatomat! Fogadjátok őket olyan nagy szeretettel és bizalommal, amilyen elkötelezetten készülnek jövőbeli szerepükre, a város szolgálatára!

01. sz. körzet – Orsós István

Az elmúlt 40 évben, amióta Szigetszentmiklós-Felsőtag az otthonom, mindig azért küzdöttem, hogy az északi városrészek fejlettségben felzárkózzanak a város központi területei mellé. Kiharcoltam, hogy legyen kihelyezett önkormányzati iroda, járda, közvilágítás, aszfaltút, tagja voltam a víz- és gáztársulatnak, és voltam polgárőr is. Meggyőződésem, hogy a mainál több kiállás, erősebb képviselet kell ahhoz, hogy kapjunk költségvetési forrást infrastruktúrára, óvodára, tömegközlekedésre. Szívügyem a közlekedés, melynek fejlesztése nélkül elszigetelt város és elszigetelt városrész vagyunk és maradunk.

02. sz. körzet – Kovács Lilla

Gyermekkorom óta a Csepel-szigeten, 20 éve Szigetszentmiklóson élek férjemmel és fiammal. 31 éve az egészségügyben dolgozom, és egyetemi hallgatókat is oktatok. Négy éve a Szigetszentmiklós Egészséges Városért Közalapítvány kuratóriumi tagja vagyok. Lakókörnyezetemben több egészség- és környezettudatos kezdeményezést indítottam el. Célom, hogy a 2. választókörzet lakosai is részesülhessenek a városban történő fejlesztésekből, vagy éppen ne érinthessék őket negatívan, szólhassanak bele a város infrastrukturális és társadalmi történéseibe, a felmerülő problémáikat pedig legjobb tudásom szerint orvosolhassam. .

03. sz. körzet – Gubacsi Attila Zoltán

„A cselekedet tesz emberré, nem a szó.” Itt születtem, 3 gyermekemmel és feleségemmel Szigetszentmiklós Duna-parti részén lakunk. 33 éve dolgozom kertészmérnökként. Jelenleg egy arborétum főkertésze, illetve a Garden Cafe tulajdonosa vagyok. Megalapozott terveim vannak egy élhetőbb, „zöld város” létrehozására, melynek egyik célja a közlekedési káosz felszámolása is. Legfőbb célom a „zöld infrastruktúra fejlesztése. Ezek megvalósításáért szeretnék Önökért és Önökkel dolgozni. Hiszem, hogy fejlődni csak hozzáértő, tapasztalt és tájékozott emberekkel lehet. Ezért kérem Önöket, kövessenek Szigetszentmiklós jövőjének építéséért és szépítéséért.

04. sz. körzet – Orosz László

61 éves egykori pedagógus, közösségépítő vagyok. Hivatalban lévő képviselőként kérem a bizalmukat munkám folytatásához a Miklósért Városvédő Kör Egyesület és a demokratikus pártok által támogatott független jelöltként. Jelszavaim a tisztesség, becsület, szociális érzékenység, lokálpatriotizmus, együttműködési készség (kompromisszumkészség) és a problémák megoldására történő törekvés. Arra teszek Önöknek ígéretet, hogy mindezek szellemében fogok Önökért dolgozni a következő ciklusban is. .

05. sz. körzet – Vargáné Éva

Gyermekkorom óta élek Szigetszentmiklóson. Ide köt a családom és a férjemmel közös vállalkozásunk is. Hiszem, hogy aktív nyugdíjasként is tudok valami hasznosat tenni városunkért. Tevékeny közösségi életet élek, szeretem az embereket, szeretek velük beszélgetni, ezáltal a hiányosságokat és a megoldásra váró feladatokat is élesebben látom. Olyan városért fogok dolgozni, ahol a generációk békésen, felelősséggel egymás iránt, egymást támogatva élhetnek együtt.

06. sz. körzet – Nagy Gergő

32 éve élek Szigetszentmiklóson. Szociológusként, kommunikációs szakemberként és webfejlesztőként pályám során sokat foglalkoztam közéleti kérdésekkel. Városunknak egyre égetőbb szüksége van a közlekedési, közlekedésbiztonsági problémák megoldására és a zöldfelületek növelésére. Tartós és jó minőségű járdák, kerékpárutak, biztonságos gyalogátkelők és kereszteződések nélkül nem leszünk versenyképesek a 21. században. A zöldfelületek tervezésében a pénzszórás helyett kapjanak nagyobb hangsúlyt a lakók igényei és szokásai! Keressük együtt a válaszokat a hétköznapjaink során felmerülő kérdésekre!

07. sz. körzet – Sveda Zsolt

Születésem óta élek Szigetszentmiklóson, 2019. óta vagyok ennek a választókerületnek az önkormányzati képviselője. Önökkel együtt élem meg a napi bosszúságokat és természetesen a jó dolgokat is. Meggyőződésem, hogy Szigetszentmiklósnak változásra van szüksége, mely kizárólag innovatív, cselekvő és szakértő várospolitikát megvalósítva képzelhető el, a helyi közösség aktív részvételével. Épp eleget vártunk arra, hogy a kertváros is komolyabban részesüljön a költségvetés által biztosított lehetőségekből. Aktív környezetvédőként a város és az Önök érdekében kívánok tevékenykedni környezetünk megóvásában.

08. sz. körzet – Fazekas-Verba Szabolcs

12 éve élek családommal Szigetszentmiklóson, két csodálatos lánygyermek édesapja vagyok. Családtagjaim egykori és gyakorló pedagógusként aktív részesei a közéletnek. Közművelődési alapdiplomával és közigazgatási mesterdiplomával rendelkezem. Jelenleg jogi tanulmányokat folytatok, a megszerzett tudást pedig egy jogszerűen és átláthatóan működő Önkormányzat kialakításának szentelem. Megválasztásom esetén garantálom a szakmai alapú képviseletet, az együttműködést a körzet lakóival, a tisztességes hozzáállást a képviselői feladatokhoz és az elkötelezettséget a körzeti problémák megoldására.

09. sz. körzet – Kovács Levente András

20 éve élek Szigetszentmiklóson feleségemmel és fiammal. 33 éve dolgozom egészségügyben, négy éve pedig a Szigetszentmiklós Egészséges Városért Közalapítvány kuratóriumi elnöke vagyok. Célom a körzetem és a szigetszentmiklósi egészségügyi ellátás színvonalának emelése. Szűréseket, edukációs programokat kívánok szervezni, az egészségügyi intézmények fejlesztési forrásának előteremtését, a szigetszentmiklósi egészségügyi dolgozók támogatását kiemelt feladatként kezelem. A képviselőjelölt feladata az adott területen élő emberek érdekeinek és problémáinak képviselete, ami 24 órás szolgálat az év 365 napján.

10. sz. körzet – Jószai Johanna

Gyerekkorom óta Szigetszentmiklóson élek. Közgazdász diplomát szerezve értékesítési területen dolgoztam itthon és külföldön egyaránt. Több idegennyelven beszélek. Erősségem a stratégiai tervezés, a kreatív és innovatív látásmód, a szervezőmunka. Fontos számomra a sport és a közösség, így voltam már vívóklub elnöke és önkéntesként több civil szervezet munkáját segítettem. Célom egy nyugodt, biztonságos és zöld város kialakítása. Fontosnak tartom egymás tiszteletét, az egyenes és tiszta beszédet, a korrekt és megfelelő tájékoztatást.

Büszkén jelentem be induló csapatomat!