Megköszöntük az Aries hulladékszállítóinak éves munkáját

Nélkülük nem működne a város, munkájuk nehéz és korántsem veszélytelen. Ezért éreztük helyénvalónak, hogy csatlakozzunk ahhoz a jóérzésű emberek által szervezett kezdeményezéshez, mely az év utolsó munkanapján kifejezte volna a lakosság megbecsülését a hulladékszállításban dolgozók felé.

Az akciót azt követően, hogy a nyilvános Facebook-poszt alatt jeleztük részvételi szándékunkat, tudomásunk szerint az Aries lefújta. A Facebook-poszt eltűnt, a meghirdetett időpontban pedig csak mi jelentünk meg élelmiszercsomaggal az Aries bejárata előtt. A pezsgő mellett olyan ételeket és italokat hoztunk, amiket magukkal vihetnek, és akár munka közben is elfogyaszthatnak.

Értetlenül állunk az események alakulása láttán, aminek pont azok látják kárát, akiknek a megbecsülése anyagilag és erkölcsilag is hagy kívánnivalót maga után. Sokkal több figyelmességben lehetett volna részük, ha az esemény az eredeti tervek szerint lezajlik. Mi mindenesetre átadtuk a portásnak a köszönőajándékunkat.

Köszönjük a munkájukat, és boldog új évet kívánunk Önöknek! Mi nagy várakozással tekintünk az új év elé, és 2024-ben is segítő kezet nyújtunk mindenkinek, aki elfogadja.

Megköszöntük az Aries hulladékszállítóinak éves munkáját