Balogh László: Kéktó illemhely

Itt a tavasz, egyre többen használják a Kéktó szabadidőparkot. Szülők és gyerekek kint vannak a játszótéren, néhány testedző is megjelent, és a közteresek is „kinéztek”, unatkozva támasztva az autójukat.

Biztos vagyok benne, hogy néhányan szívesen használnánk a Kéktón lévő WC-t, melynek megnyitása miatt írtam még januárban a polginak. Lepasszolt Gyurcsik képviselő úrhoz. Ő volt olyan kedves és vázolta a történet részleteit, annak ellenére, hogy a terület Nagy és Lupa körzete. Itt már kezdtem feladni, mert ők biztosan nem a városlakók érdekeit képviselik.

A lényeg, hogy a WC fel lett újítva, ha lenne üzemeltető, meg lehetne nyitni. A válaszokból kiderül, hogy mobil WC-vel akarják a dolgot megoldani. Miért, amikor van egy felújított illemhely? A mobilok üzemeltetése biztosan nem olcsóbb! Lehetne pl. közmunkást alkalmazni 9-17 -ig.

Most se mobil, se a felújított WC nincs. Kíváncsian várom a város lakóinak ill. a park használóinak véleményét.

Egy biztos, ha a körzet „képviselőire” várunk (akiket mi választottuk meg, hogy a mi érdekeinket képviseljék) akkor csak ígéretek lesznek, abból meg már elég. Szerintem ez igazán nem nagy kérés, és nem nagy költséggel jár. Főleg, ha a városházán kiosztott jutalmakat nézzük…

Balogh László: Kéktó illemhely