Bruttó 102 ezer forint fizuemelést hozott a nyuszi a legjobban fizetett képviselőnek

A miklósi politikai elit legjobban kereső politikusa az összes önkormányzati bizottságban benne van, tagként, alelnökként vagy elnökként. Mindenhez ért, a pénzügyektől a környezetvédelmen át a szociális ügyekig. Április elejéig br. 683 ezer forint közpénzzel honorálta Nagy János a „munkáját”, ami mára br. 785 ezer forintot is megér.

Neki. De mit ér meg nekünk, városlakóknak?

Átnéztem a képviselő úr Facebook tevékenységét. Kíváncsi voltam, milyen helyi ügyeket visel a szívén, miket oldott meg sikerrel.

A képviselő úrnak 2 Facebook-oldala és 1 privát profilja van. Ezeken látványos, 2022. szeptember 7-i előretörése óta – amikor a Fidesz szavazataival 2 bizottságban lett elnök, 2-ben alelnök és 2-ben tag, miközben ellenzéki képviselőtársai, akikkel szövetségben indult, már csak tagok lehetnek a bizottságokban, hiába a megkérdőjelezhetetlen szakértelmük – az alábbi tevékenységet detektáltam:

Saját posztok 7 és fél hónap alatt:
– 2 politikusi oldal: 0 darab
– Privát profil: 15 darab

Témák:
– Diósdi múzeumlátogatás
– Okt. 6. (kép)
– Kézilabdameccsen járt
– Okt. 23. koszorúzás
– Pedagógustüntetés
– Spar felújítása
– Advent Miklóson
– Mikulás Miklóson
– Boldog karácsonyt! (kép)
– Képviselői beszámoló (nem saját körzet)
– BUÉK (kép)
– Ismét tovább szépült a Spár környéke!
– Kézilabdameccsen járt
– Nőnapi virágosztás
– Fradimeccsen járt!

Tehát: A képviselő úr 7 és fél hónap alatt kétszer foglalkozott a körzetével, ezen belül egyszer a Sparral és egyszer a Spárral(!!!!), és még egyszer tett említést a képviselői munkáról (másokéról). A többi poszt jobbára arról szól, hogyan osztja a közpénzből vett virágot, hogyan helyezi el a közpénzből vásárolt koszorút, és hogy érzi magát a közpénzből rendezett mikulásünnepségen és adventi mulatságon. Egyszer kiment a pedagógustüntetésre, ami erősen sántít, mert akit a Fidesz juttat pozícióhoz, az milyen alapon játssza az ellenzékit??!

Szóval:
– Mit kapunk a pénzünkért?
– Hol a bizottsági és képviselői munka?
– Hol vannak a megoldott helyi ügyek?
– Megér ez a teljesítmény nekünk ennyit?
– Egyáltalán megér ez a teljesítmény bármennyit?

Bruttó 102 ezer forint fizuemelést hozott a nyuszi a legjobban fizetett képviselőnek