A Sétány Bisztróban szombat este történtek margójára

Hallottam ezt a csapatot zenélni a sétányon valamikor tavasszal. Tehetséges fiatalok, remek hangzás, igazi KIKAPCSOLÓDÁS.

Utóbbira borzasztóan hiányoznak a lehetőségek Szigetszentmiklóson. A nagykamasz gyerekeim a nyáron hetente többször is beutaztak Budapestre.

A mai gyerekek mások, sokkal több ingerre van szükségük, mint az én korosztályomnak, aki 30 éve volt tinédzser. Itt egyszerűen nincs elég inger.

Osztom azoknak a véleményét, akik szerint ez a város punnyadt, az illetékesek pedig besavanyodottak, és ezért ment a levesbe például a Halászkert – mint közösségi tér – ötlete is. Ezt sokan a mai napig fájlalják.

A jegyző asszony vette a fáradságot, és személyesen jelent meg, hogy elejét vegye a további hangoskodásnak – szombat este, jóval 22 óra előtt, megszakítva a Divina Machina játékát.

Nem az ebben a városban a legnagyobb probléma, hogy két embert zavar a zene. A közterületeken derékig ér a gaz, az Ariesnél a szelektív szeméten kívül semmit sem lehet leadni, és hát tudjátok, hogy a TESCO kérdése a szívügyem… Tölthetné a jegyző asszony azzal is az idejét, hogy kiszámolja az égre rózsaszínnel festett milliárdos adóbevételeket, amiket a raktár hoz.

A Sétány Bisztróban szombat este történtek margójára