High-tech termelőüzem helyett giga TESCO raktár

Szándékosan tévesztette meg képviselőtársait a polgármester, amikor valótlan információkat szolgáltatott nekik, és a képviselő-testület ezen hamis információk alapján döntött a Nagylaposi-dűlőre vonatkozó, a TESCO raktár megépítését lehetővé tevő Szabályozási Terv (SZT) módosításáról!

Az ellenzéki képviselők közül Sveda Zsolt, Orosz László és Jószai Attila képviselők egybehangzóan állítják, hogy munkahelyteremtő, az útjainkat kevéssé terhelő, milliárdos adóbevételt hozó, gyógyszeripari termelő beruházásra mondtak igent, amikor megszavazták az SZT módosítását.

A vonatkozó 3 testületi ülés jegyzőkönyveiben és videófelvételein nem találtuk meg a polgármester félrevezető kijelentéseit. Találtunk azonban egy interjút, amelyben Nagy János, akire a város közössége 2019-ben rábízta a városi érdekek képviseletét, saját magát leplezi le.

Az interjúban Nagy
– milliárdos adóbevételekről,
– egészségügyi eszközökkel kapcsolatos gyártásról,
– 2200-2500 új munkahelyről a miklósiaknak, és
– a jelenlegi közlekedési problémákat megoldó útfejlesztésekről (!) beszél.

EZEK HELYETT LESZ 120 EZER M2-ES TESCO RAKTÁRUNK, A TELJES BEÉPÍTÉS UTÁN 1500 TEHERAUTÓVAL.

A videó a képre kattintva, vagy ezen a linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/100007015834208/videos/3166146207004828/

Az interjú a bizonyíték arra, hogy Nagy
– a közérdek képviselete helyett
– magánérdekeket kiszolgálva
– valótlan információkat szolgáltatott képviselőtársainak és a nyilvánosságnak a CTP által fejlesztett beruházásról.
Az interjúban az ügylet letárgyalójaként saját magát nevezi meg.

Előterjesztőként és az ügylet főtárgyalójaként EGYEDÜL NAGY JÁNOS FELEL azért, hogy a TESCO raktárbázisát jelenleg magasépítési engedély birtokában építheti a CTP, és ha a raktár megnyílik, az miklósi és más csepel-szigeti településeken elő

– családok ezreinek közlekedését nehezíti majd meg,
– rabolja idejüket,balesetveszélybe sodorja őket,
– szennyezi a levegőjüket,
– zajterhelésnek teszi ki őket,
– és elértékteleníti ingatlanjaikat!

Hadd szögezzem le újra:

Egyetlen ingatlanfejlesztő sem vállal milliárdos kockázatot, csak bérleti előszerződés birtokában fejlesztenek bármilyen területet. A CTP már a kezdeti lépésekkor tudta, hogy a TESCO logisztikai bázisa épül ide. Ergo ezt Nagy Jánosnak is tudnia kellett. Csakhogy azt is tudta, hogy a projekt elbukhat a lakossági tiltakozáson. Ezért választotta a megtévesztés és titkolózás útját.

High-tech termelőüzem helyett giga TESCO raktár